ΤΕΣΤ ΔΥΣΑΝΕΞΙΑΣ ΤΡΟΦΩΝ

Ο διαιτολόγος Παπαποστόλου Ηλίας εξειδικεύεται στο Τεστ Δυσανεξίας Τροφών, που αποκαλύπτει τις τροφές που επηρεάζουν τον μεταβολισμό σας.

Οι τροφικές δυσανεξίες είναι δυσμενείς αντιδράσεις σε μια τροφή ή ένα συστατικό τροφής όπου δεν συμμετέχει το ανοσοποιητικό σύστημα, κατά συνέπεια είναι πολύ διαφορετική από μια τροφική αλλεργία. Οι αντιδράσεις της τροφικής δυσανεξίας μπορούν να προκληθούν από μια σειρά φυσικών ουσιών ή πρόσθετων ουσιών που είναι παρούσες σε πολλές και διαφορετικές τροφές. Η προδιάθεση και ευαισθησία είναι διαφορετική για το κάθε άτομο. Τα κοινά συμπτώματα περιλαμβάνουν εξανθήματα, ανησυχίες στο στομάχι και παχύ έντερο, πονοκεφάλους και ένα γενικό αίσθημα αδιαθεσίας. Τα συμπτώματα συνήθως χειροτερεύουν με την πάροδο του χρόνου στον καθένα διαφορετικά.

Η κατηγοριοποίηση των Τροφικών Δυσανεξιών βοηθάει να καταλάβουμε την σοβαρότητα των δυσανεξιών και σε τι βαθμό έχουν επηρεάσει την υγεία σας. Γνωρίζοντας αυτά μπορούμε να δημιουργούμε ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα αποτοξίνωσης και αντιμετώπισης των δυσανεξιών, με σκοπό την μείωση έως την εξαφάνιση προβλημάτων υγείας και την δεκτικότητα των τροφίμων.